Hunkatte

SC Tilia Nova's Wanda

NFO a 03 - født 29-03-2017

Wanda er et resultat af en parring mellem Uma og en pragtfuld hankat fra Sakeena Elkington: Sakeena's Jealous Guy. Guy's størrelse og pragtfulde look og temperament var ikke til at komme uden om. Vi er meget tilfredse med resultatet - Wanda er en stor, kraftig hunkat, med en særdeles skarp type, og et meget afbalanceret temperament, og hun har givet os nogle rigtigt fine killinger.

Hun klarer sig også ret så fint på udstillinger - hendes rolige temperament gør hende til en fornøjelse at udstille. Det er foreløbigt blevet til 3 x BIS i 2019, samt yderligere en håndfuld nomineringer, der så igen har udløst at Wanda fik 3 TOPkatte placeringer :

Norsk Skovkattering - nr. 3 voksen
Racekatten - nr. 4 voksen
Felis Danica - nr. 4 voksen hunkat
CH Tilia Nova's Z-n-Match

NFO fs 02 21 62 - født 11-04-2019

Match er datter af Kispus og Sakeena's Pink Panther, og blev en del af Kispus' sidste og Panther's første kuld. Hun har et blidt gemyt og tegner til at blive en stor, velafbalanceret dame. Hun har klaret sig over al forventning på sine første 3 udstillinger som ungdyr: det blev til 3 x BIV og 3 x NOM. På hendes første optræden som voksen, i Dragør 2020, blev hun BIS, og Best of Best nr. 2 Voksen. På grund af Corona-pausen skulle vi hen i 2022 før hun fik sit 3. CAC og BIV. Hun er nu Champion.
Hun har i 2021 haft sit første kuld med S*Utblickens Eliot - 3 dejlige killinger, som gør deres forældre ære.
Tilia Nova's Amalie Skram

NFO fs 02 62 - født 24-04-2020

Kombinationen af Wanda og Panther viste sig at være særdeles vellykket, og Amalie er en smuk ung dame med meget fine linjer og et livligt temperament. Hun minder på mange måder om sin halvsøster, Match, men der er også forskelle, der viser tilbage til deres mødre, så det bliver megt spændende at se, hvordan de udvikler sig fremover..


Tilia Nova's Blondie

NFO g 01 21 62 - født 21-11-2020

Uma har lavet nogle rigtigt dejlige killinger, både med Sakeena's Jealous Guy og sidst med Sakeena's Pink Panther, og da vi så Blondie, måtte hun bare blive hjemme. Hun har personlighed og charme og lækkert hår - vi glæder os til at se hendes udvikling.