CH Toonscat's Kispus

NFO ns 02 21 - født 04-02-2013 - se stamtavle

En af de smukkeste hunkatte, vi kender, er Toonscat's Safir, så det har været en drøm en dag at eje et afkom efter hende. Begge Kispus' forældre er fantastiske katte, så der er meget at leve op til, men hun er en smuk ung dame, der har et livligt temperament, og vi er utroligt glade for hende.

Stor tak til Pia og Henrik fordi hun måtte flytte ind hos os!

Kispus er mor til flere af vores kuld, og hun er den perfekte mor.

CH Toonscat's Kispus

CH Tilia Nova's Uma

NFO n 02 21 - født 13-07-2015 - stamtavle

Uma er kuldsøster til Uhura, og meget typemæssigt korrekt - tufserne sidder hvor de skal  og det gør ørerne også. Samtidig har hun det helt rigtige NFO look og en meget lækker pelskvalitet. Hun er knapt så pågående kælesyg som søsteren, men stadig meget kærlig og tillidsfuld, og en kat, der hviler meget i sig selv. Hun har vist sig at være en glimrende mor, og fra hendes første kuld har vi behold Wanda.

Tilia Nova's Uma

Tilia Nova's Wanda

NFO a 03 - født 29-03-2017 - stamtavle

Wanda er et resultat af en parring mellem Uma og en pragtfuld hankat fra Sakeena Elkington: Sakeena's Jealous Guy. Guy's størrelse og pragtfulde look og temperament var ikke til at komme uden om. Vi er meget tilfredse med resultatet - Wanda er en stor, kraftig hunkat, med en særdeles skarp type, og et meget afbalanceret temperament.

Tilia Nova's Wanda