Hunkatte

CH Tilia Nova's Felicia


NFO a 02 21 62 - født 28-03-2022

Felicia er datter af Blondie og Eliot, og er faldet så fint ud både i type og temperament.

Vi venter os meget af hende, og udstillingsmæssigt er hun også en success: hun har har hentet sig en række nomineringer og BIV på sine første udstillinger.

SC Tilia Nova's Wanda

NFO a 03 - født 29-03-2017

Wanda er et resultat af en parring mellem Uma og en pragtfuld hankat fra Sakeena Elkington: Sakeena's Jealous Guy. Guy's størrelse og pragtfulde look og temperament var ikke til at komme uden om. Vi er meget tilfredse med resultatet - Wanda er en stor, kraftig hunkat, med en særdeles skarp type, og et meget afbalanceret temperament, og hun har givet os nogle rigtigt fine killinger.

Hun klarer sig også ret så fint på udstillinger - hendes rolige temperament gør hende til en fornøjelse at udstille. Det er foreløbigt blevet til 3 x BIS i 2019, samt yderligere en håndfuld nomineringer, der så igen har udløst at Wanda fik 3 TOPkatte placeringer :

Norsk Skovkattering - nr. 3 voksen - Racekatten - nr. 4 voksen - Felis Danica - nr. 4 voksen hunkat

IC Tilia Nova's Z-n-Match

NFO fs 02 21 62 - født 11-04-2019

Match er datter af Kispus og Sakeena's Pink Panther, og blev en del af Kispus' sidste og Panther's første kuld. Hun har et blidt gemyt og tegner til at blive en stor, velafbalanceret dame.

Hun har klaret sig over al forventning på sine første 3 udstillinger som ungdyr: det blev til 3 x BIV og 3 x NOM. På hendes første optræden som voksen, i Dragør 2020, blev hun BIS, og Best of Best nr. 2 Voksen. På grund af Corona-pausen skulle vi hen i 2022 før hun fik sit 3. CAC og BIV. Hun er nu Champion.

Hun har i 2021 haft sit første kuld med S*Utblickens Eliot - 3 dejlige killinger, som gør deres forældre ære.

I 2023 blev hun med manér International Champion på Felis Danicas internationale udstilling på Roskilde Dyrskue - det blev til CACIB, BIV, NOM, BIS og BOB 3

Beta Nee Zwyeciezca Troli*PL

NFO f 09 - født 01-07-2022

Beta er den tortie, vi har manglet i huset i flere år. Hun har et pragtfuldt temperament og super fin type. Vi er så glade for at vi fik lov til at hente hende hos Grazyna Malaga.
Hun har gjort det vældig godt på udstillingerne - BIV og NOM og et enkelt BIS er det blevet til, og så går hun snart i åben klasse.

Scroll to top