CH Tilia Nova's Uma

NFO n 02 21 - født 13-07-2015 - stamtavle

Uma er en herlig pige - tufserne sidder hvor de skal  og det gør ørerne også. Samtidig har hun det helt rigtige NFO look og en meget lækker pelskvalitet.

Hun er en meget kærlig og tillidsfuld, og en kat, der hviler meget i sig selv. Hun har vist sig at være en glimrende mor, og fra hendes første kuld har vi beholdt Wanda.

 

GIC Tilia Nova's Wanda

NFO a 03 - født 29-03-2017 - stamtavle

Wanda er et resultat af en parring mellem Uma og en pragtfuld hankat fra Sakeena Elkington: Sakeena's Jealous Guy. Guy's størrelse og pragtfulde look og temperament var ikke til at komme uden om. Vi er meget tilfredse med resultatet - Wanda er en stor, kraftig hunkat, med en særdeles skarp type, og et meget afbalanceret temperament, og hun har givet os nogle rigtigt fine killinger.

Hun klarer sig også ret så fint på udstillinger - hendes rolige temperament gør hende til en fornøjelse at udstille. Det er foreløbigt blevet til 3 x BIS i 2019, samt yderligere en håndfuld nomineringer, der så igen har udløst at Wanda fik 3 TOPkatte placeringer :

  • Norsk Skovkattering - nr. 3 voksen
  • Racekatten - nr. 4 voksen
  • Felis Danica - nr. 4 voksen hunkat

Tilia Nova's Z-n-Match

NFO fs 02 21 62 - født 11-04-2019 - stamtavle

Match er datter af Kispus og Sakeena's Pink Panther, og blev en del af Kispus' sidste og Panther's første kuld. Hun har et blidt gemyt og tegner til at blive en stor, velafbalanceret dame. Hun har klaret sig over al forventning på sine første 3 udstillinger som ungdyr: det  blev til 3 x BIV og 3 x NOM. På hendes første optræden som voksen, i Dragør 2020, bliv hun BIS, og Best of Best nr. 2 Voksen.

 

Tilia Nova's Amalie Skram

NFO fs 02 62 - født 24-04-2020 - stamtavle

Kombinationen af Wanda og Panther viste sig at være særdeles vellykket, og Amalie er en smuk ung dame med meget fine linjer og et livligt temperament. Hun minder på mange måder om sin halvsøster, Match, men der er også forskelle, der viser tilbage til deres mødre, så det bliver megt spændende at se, hvordan de udvikler sig fremover..

 

CH Tilia Nova's Uma

 

GIC Tilia Nova's Wanda

 

 

Tilia Nova's Z-n-Match

 

 

Tilia Nova's Amalie Skram