Kastrater

Vores dejlige kastrater

Kastrater

IC S*Myselisia's Ares
NFO n 03 24 - født 25-10-2013

I begyndelsen af 2014 var det ved at være på tide at Tilia Nova fik egen hankat igen, og vi kiggede os godt omkring for at finde en hankat, der både i forhold til udseende, temperament og stamtavle passede til vores dejlige hunkatte. Vi fandt ham i Sverige, hos Thomas og Cecilia Gylling, og er meget taknemmelige for at vi fik lov at hente Ares til Danmark. Han har givet os en række fine kuld, som har fået hans gode pelskvalitet og dejlige temperament. Vi har fra Ares beholdt Uma og Uhura.

Ares er blevet kastreret i Oktober 2020, og er nu blevet sofaløve.
SC Tilia Nova's Wanda
Wanda er et resultat af en parring mellem Uma og en pragtfuld hankat fra Sakeena Elkington: Sakeena's Jealous Guy. Guy's størrelse og pragtfulde look og temperament var ikke til at komme uden om. Vi er meget tilfredse med resultatet - Wanda er en stor, kraftig hunkat, med en særdeles skarp type, og et meget afbalanceret temperament, og hun har givet os nogle rigtigt fine killinger.

Hun klarer sig også ret så fint på udstillinger - hendes rolige temperament gør hende til en fornøjelse at udstille. Det er foreløbigt blevet til 3 x BIS i 2019, samt yderligere en håndfuld nomineringer, der så igen har udløst at Wanda fik 3 TOPkatte placeringer :

Norsk Skovkattering - nr. 3 voksen - Racekatten - nr. 4 voksen - Felis Danica - nr. 4 voksen hunkat
Tilia Nova's Blondie

NFO g 01 21 62 - født 21-11-2020

Uma har lavet nogle rigtigt dejlige killinger, både med Sakeena's Jealous Guy og sidst med Sakeena's Pink Panther, og da vi så Blondie, måtte hun bare blive hjemme.
Hendes første kuld, vores 3. F-kuld, var særdeles vellykket, og vi valgte at beholde Felicia.
Tilia Nova's Amalie Skram

NFO fs 02 62 - født 24-04-2020

Kombinationen af Wanda og Panther viste sig at være særdeles vellykket, og Amalie er en smuk ung dame med meget fine linjer og et livligt temperament.
Hun er blevet en meget stor pige, og er vældigt kælen og social.


Scroll to top