Vores hunkatte

IC Tilia Nova’s Z-n-Match

NFO fs 02 21 62 – født 11-04-2019

Match er datter af Kispus og Sakeena’s Pink Panther, og blev en del af Kispus’ sidste og Panther’s første kuld. Hun har et blidt gemyt og tegner til at blive en stor, velafbalanceret dame.

Hun har klaret sig over al forventning på sine første 3 udstillinger som ungdyr: det blev til 3 x BIV og 3 x NOM. På hendes første optræden som voksen, i Dragør 2020, blev hun BIS, og Best of Best nr. 2 Voksen. På grund af Corona-pausen skulle vi hen i 2022 før hun fik sit 3. CAC og BIV. Hun er nu Champion.

Hun har i 2021 haft sit første kuld med S*Utblickens Eliot – 3 dejlige killinger, som gør deres forældre ære.

I 2023 blev hun med manér International Champion på Felis Danicas internationale udstilling på Roskilde Dyrskue – det blev til CACIB, BIV, NOM, BIS og BOB 3

CH DK Tilia Nova’s Felicia

NFO a 02 21 62 – født 28-03-2022

Felicia er datter af Blondie og Eliot, og er faldet så fint ud både i type og temperament.

Vi venter os meget af hende, og udstillingsmæssigt er hun også en success: hun har har hentet sig en række nomineringer og BIV på sine første udstillinger.

Beta Nee Zwyeciezca Troli*PL

NFO f 09 – født 01-07-2022

Beta er den tortie, vi har manglet i huset i flere år. Hun har et pragtfuldt temperament og super fin type. Vi er så glade for at vi fik lov til at hente hende hos Grazyna Malaga.
Hun har gjort det vældig godt på udstillingerne – BIV og NOM og et enkelt BIS er det blevet til, og så går hun snart i åben klasse.

I maj 2024 fik Beta sit første kuld – 3 dejlige piger, som vi glæder os til at se vokse op. Far til kuldet er DK Sakeena’s Pink Panther, som hermed fik et afsluttende kuld inden han blev kastrat.