Vores dejlige kastrater

Kastrater

IC S*Myselisia's Ares
NFO n 03 24 - født 25-10-2013

I begyndelsen af 2014 var det ved at være på tide at Tilia Nova fik egen hankat igen, og vi kiggede os godt omkring for at finde en hankat, der både i forhold til udseende, temperament og stamtavle passede til vores dejlige hunkatte. Vi fandt ham i Sverige, hos Thomas og Cecilia Gylling, og er meget taknemmelige for at vi fik lov at hente Ares til Danmark. Han har givet os en række fine kuld, som har fået hans gode pelskvalitet og dejlige temperament. Vi har fra Ares beholdt Uma og Uhura.

Ares er blevet kastreret i Oktober 2020, og er nu blevet sofaløve.
CH Tilia Nova's Uma

NFO n 02 21 - født 13-07-2015 - stamtavle

Uma er en herlig pige - tufserne sidder hvor de skal og det gør ørerne også. Samtidig har hun det helt rigtige NFO look og en meget lækker pelskvalitet.

Hun er en meget kærlig og tillidsfuld, og en kat, der hviler meget i sig selv. Hun har vist sig at være en glimrende mor, og fra hendes første kuld har vi beholdt Wanda.
Ch Toonscat's Kispus
NFO ns 02 21 64 - født 04-02-2013

Vores dejlige Kispus har givet os en række skønne killinger.
4 kuld er det blevet til, og fra det sidste har vi beholdt Tilia Nova's Z-n-Match. Hun er nu gået på pension, og elsker at ligge i vindueskarmen og nyde livet som kastrat.
GIP CH Tilia Nova's Peppermint Patty
NFO g 09 22 - født 30-12-2010

Peppermint har desværre aldrig fået killinger - heldigvis fik vi nogle dejlige kuld fra hendes søster, Pussy Galore - men til gengæld har hun være en skøn kat at udstille. Hun er en stor pige, med en meget fin type og et venligst temperament.
IP CH Tilia Nova's Peppermint Patty
Tilia Nova's Edith Piaf
NFO n0923 - født 14-02-2005

"Ditte" er en stor fin pige, med en fremragene pelskvalitet, men desværre har hun aldrig brudt sig om at blive udstillet. Hun blev mor til GIC Tilia Nova's Zacharias, og bedstemor til GIP IC Tilia Nova's Norwegian Wood.