Vores dejlige kastrater

Vores dejlige kastrater er - stort set - alle tidligere avlskatte, som nu nyder deres otium. Enkelte af dem udstiller vi fra tid til anden, hvis de synes om at komme med ud.

GIP IC Tilia Nova's Norwegian Wood

NFO n0922 - født 24-10-2009

Woody blev hjemme, fordi han stjal vores hjerter fra fødslen. Han var efter 2 Tilia Nova katte - Jambalaya og Zacharias - og resultatet blev en stor flot hankat, så mild og blid som sin far. Han var aldrig tiltænkt en rolle i vores avlsprogram, men han blev dog far til et enkelt kuld.  Udstillingsmæssigt har han klaret sig ganske fint, med flere Best in Show og Best in Variety som resultat.

GIP IC Tilia Nova's Norwegian Wood

Tilia Nova's Uhura

NFO n 03 - født 13-07-2015

Uhura er en kat, der er valgt 100% med hjertet. Det var kærlighed ved første blik, og den er gengældt. Hun er en rigtig kælepotte, der samtidig har masser af selvtillid, charme og pragtfuld pels - både far og mor har pelskvalitet lige efter vores hoved, og det er slået igennem på deres killinger.

CH Tilia Nova's Uhura

GIP CH Tilia Nova's Peppermint Patty

NFO g0922 - født 12-11-2010

Patty har desværre aldrig fået killinger - det har været en stor skuffelse, fordi hun på så mange måder er en ønske-kat. Kombinationen mellem Bobbasina og dejlige Toonscat's Sylvester, JW, som vi var meget glade for at få lov at låne, gav nogle rigtigt fine killinger, og Patty er noget særligt.

I dag nyder vi så at kunne udstille hende som kastrat fra tid til anden.

GIP CH Tilia Nova's Peppermint Patty

CH Tilia Nova's Pussy Galore

NFO a 09 - født 12-11-2010

Kuldsøster til Patty, men ikke helt så flashy i sit look. Pussy har til gengæld kunnet levere nogle dejlige killinger, og sidst fik hun et kuld med Ares, hvorfra vi har beholdt 2 piger: Uhura og Uma, som gerne skulle føre linjerne videre.

CH Tilia Nova's Pussy Galore

Tilia Nova's Edith Piaf

NFO n0923 - født 14-02-2005

"Ditte" er en stor fin pige, med en fremragene pelskvalitet, men desværre har hun aldrig brudt sig om at blive udstillet. Hun er bedstemor til Woody

Tilia Nova's Edith Piaf