IC S*Myselisia's Ares

NFO n 03 24 - født 25-10-2013

I begyndelsen af 2014 var det ved at være på tide at Tilia Nova fik egen hankat igen, og vi kiggede os godt omkring for at finde en hankat, der både i forhold til udseende, temperament og stamtavle passede til vores dejlige hunkatte. Vi fandt ham i Sverige, hos Thomas og Cecilia Gylling, og er meget taknemmelige for at vi fik lov at hente Ares til Danmark.

_MG_1614-12
IC S*Myselisia's Ares

Han er en kat med et helt fantastisk gå-på-mod, sød og kærlig, og så synes vi selvfølgelig, at han er en flot skovkat, med en stærk pelskvalitet, med stride lange dækhår, og dejligt stærkt bygget. Vi udstillede ham en del i 2014 med fint resultat: adskillige gange BIV og NOM, 3 x BIS som killing og ungdyr. Hans start i åben klasse gik også forrygende - til trods for hans unge alder blev det til både certifikater, BIV, og NOM og BIS. Han blev International Champion på Verdensudstillingen i Malmø i 2015. Han blev desuden i 2014:

  • Nr. 3 voksen han i Racekatten
  • Nr. 5 voksen i Norsk Skovkattering
  • Nr. 5 Killing / Ungdyr i Racekatten
  • Nr. 3 Killing / Ungdyr i Norsk Skovkattering

Vi er så stolte af vores smukke svenske dreng!

Han er far til flere kuld, og det er meget tydeligt, at hans kærlige sind og dejlige pelskvalitet er noget af det, der slår igennem hos hans afkom.