IC S*Myselisia's Ares

NFO n 03 24 - født 25-10-2013

I begyndelsen af 2014 var det ved at være på tide at Tilia Nova fik egen hankat igen, og vi kiggede os godt omkring for at finde en hankat, der både i forhold til udseende, temperament og stamtavle passede til vores dejlige hunkatte. Vi fandt ham i Sverige, hos Thomas og Cecilia Gylling, og er meget taknemmelige for at vi fik lov at hente Ares til Danmark.

_MG_1614-12
IC S*Myselisia's Ares

Han er en kat med et helt fantastisk gå-på-mod, sød og kærlig, og så synes vi selvfølgelig, at han er en flot skovkat, med en stærk pelskvalitet, med stride lange dækhår, og dejligt stærkt bygget. Vi udstillede ham en del i 2014 med fint resultat: adskillige gange BIV og NOM, 3 x BIS som killing og ungdyr. Hans start i åben klasse gik også forrygende - til trods for hans unge alder blev det til både certifikater, BIV, og NOM og BIS. Han blev International Champion på Verdensudstillingen i Malmø i 2015. Han blev desuden i 2014:

  • Nr. 3 voksen han i Racekatten
  • Nr. 5 voksen i Norsk Skovkattering
  • Nr. 5 Killing / Ungdyr i Racekatten
  • Nr. 3 Killing / Ungdyr i Norsk Skovkattering

Vi er så stolte af vores smukke svenske dreng. Se hans stamtavle her.

Han er far til flere kuld, og det er meget tydeligt, at hans kærlige sind og dejlige pelskvalitet er noget af det, der slår igennem hos hans afkom. Både Uma og Uhura er afkom efter Ares, og vi har også barnebarnet Wanda.

Sakeena's Pink Panther

NFO ds 02 21 - født 08-11-2017

Pink Panther er en spændende ung kat, med en interessant stamtavle, som vi har været så heldige at få lov at købe.  Han er en særdeles stor og kraftig kat, med en lovende pelskvalitet, og et forrygende temperament - intet synes at kunne slå ham ud af kurs.

Tilia Nova's Yummy Yummy

NFO n 02 62

Yummy er efter Ares og Wanda - en parring, der gav et kuld med et særdeles godt temperament, og nogle meget fine typer. Yummy udmærker sig ved at være meget kraftigt bygget, have en super profil og en vældigt lovende pelskvalitet med lange stærke dækhår. Og så har han formået fra et meget tidligt tidspunkt at sno sig omkring vores ben og vores hjerter - så han ville nok være blevet hjemme uanset hvordan han så kom til at se ud.