Tilia Nova's katteri har nu eksisteret i så mange år, at det ikke kan undgås, at vi har måttet tage afsked med katte, der har betydet en masse for os og vores opdræt:

IC Kianda's Special Patchwork

Født: 1990.06.29, NFO f 09 23
Far: Oba Don Juan - Mor: IC Guldfakse's Nolida

Vores første pragtfulde hunkat - blandt venner kaldet Sessen, Sessemus eller slet og ret Musen. Hun blev mor til nogle markante killinger, ikke mindst IP EC Tilia Nova's Domingo, DM

IC Kianda's Special Patchwork
IC Kianda's Special Patchwork

Oba Mimi, DM

Født: 12.06.1993
Far: EC Oba Sarastro - Mor: Christianias Kristina
En hunkat med et helt specielt kærligt og stærk temperament. Hun gav os mange glæder og herlige killinger. IP EC Tilia Nova's Eldir kom til at betyde noget helt særligt.

Oba Mimi, DM
Oba Mimi, DM

IC Oba Martha

Født: 28.02.1994, NFO f
Far: IC Oba Macbeth - Mor: Christiania's Kristina
Halvsøster til Mimi - og en stor dejlig pige, som sammen med især Domingo har fået nogle smukke børn, som vi i dag bygger videre på i vores opdræt.

IC Oba Martha
IC Oba Martha

IP EC Tilia Nova's Domingo, Dm

Født 10.03.1994, NFO ns 02 23
Far: Ratchasima's Red Devil, Mor: Kianda's Special Patchwork
Domingo vil altid have en helt speciel status for os. Han har givet meget fine afkom, han har været en success på udstillingerne og han har efterkommere i store dele af Europa såvel som i andre verdensdele men først og fremmest var han en kat med en stor personlighed.

IP EC Tilia Nova's Domingo, DM
IP EC Tilia Nova's Domingo, DM

IP EC Tilia Nova's Eldir

Født: 29.08.1994, NFO a 09 23
Far: Tilia Nova's Cato, Mor: Oba Mimi, DM
Eldir var en dejlig stor kat med en endnu større personlighed - og han styrede i mange år huset med fast pote. Som 9-årig fik han konstateret diabetes, men han fik alligevel 4 gode år med daglige insulinsprøjter før nyrene gav op i november 2007.

IP EC Tilia Nova's Eldir
IP EC Tilia Nova's Eldir

GIC Tilia Nova's Irmelin Rose

Født 11.05.1996, NFO ns 09
Far: Tilia Nova's Domingo, Mor: Oba Mimi, DM
Irmelin er en meget blid og smuk kat, der fik nogle meget smukke og blide børn - men hun trivedes ikke sammen med mange katte efterhånden som hun blev ældre. Derfor besluttede vi at hun skulle tilbringe sit otium i et roligt hjem sammen med en anden Tilia Nova kat, og det blev en stor success.

GIC Tilia Nova's Irmelin Rose
GIC Tilia Nova's Irmelin Rose

Ch La Forêt's Jeffi

Født 10.05.2004, NFO a 09 23
Far: IC La Forêt's Imponerende Samson, DM, Mor: EC Killix Cindy Crawford
Luffe er en pragtfuld kat - desværre fik han fejlagtigt en HCM-diagnose hæftet på sig i en tidlig alder - og da efterfølgende scanninger viste at han var sund og rask var det avlsmæssigt for sent, for da var han for længst kastrat.
Han bor nu hos en af Johns arbejdskollegaer, hvor han får al den opmærksomhed som han så gerne vil ha' - han er nemlig utroligt kælen og kærlig. Vi savner ham i dagligdagen og vi er utroligt kede af at have afskåret os selv fra muligheden for at anvende denne smukke og kærlige kat i avl, udover et enkelt kuld som han nåede at få med Bobbasina. Ingen killinger fra dette kuld gik i avl.

CH La Forêt's Jeffi
CH La Forêt's Jeffi

Pr. IC S*Aristo Limaz Jonna Lykke

Født 01.05.2000, NFO n 09 23
Far: EC S*Aristo Limaz Jonathan, Mor: IC S*Gomorran's Tiffany
Jonna var en af vores smukkest katte - så utroligt typisk NFO.
Hun var datter af nogle af vores favorit-katte og hun vil altid have en helt speciel plads i vores hjerter.

PR IC S*Aristo Limaz Jonna Lykke
PR IC S*Aristo Limaz Jonna Lykke

IC Tilia Nova's Kalypso

Født 02.02.1997, NFO f 09
Far: IP EC Tilia Nova's Domingo, DM, Mor: IC Oba Martha, DM
Kalypso nåede at blive 13 år før hun bukkede under for brystkræft. Hun var en stille kat, der ikke gjorde meget væsen af sig - men smuk, var hun, og hun har givet os nogle utroligt fine killinger i tidens løb. Bine og Edith Piaf blev hjemme og har på fineste vis ført slægten videre.

IC Tilia Nova's Kalypsp
IC Tilia Nova's Kalypso

Pr. GIC S*Tigressan's Macaij

Født:4. marts, 1998, NFO e 09 23
Far: IC S*Gomorran's King Kreole, Mor: S*Tigressan's Bambie
Macaij nåede næsten at blive 16 år, og han var en glad kat til det sidste. Han har haft stor betydning for vores opdræt, og givet os mange smukke killinger. Han var en stor kat, med et blidt temperament, der holdt sin plads som husets herre til det sidste. Hans børnebørn, Patty, Opal og Pussy, fører hans linie videre.

PR GIC S*Tigressan's Macaij
PR GIC S*Tigressan's Macaij

IC Tilia Nova's Bobbasina

Født 25. august, 2003, NFO f 09
Far: GIC S*Tigressan's Macaij, Mor: IC Tilia Nova's Kalypso
"Bine" eller "Troldemor" var en meget markant dame i vores opdræt - hun var en herlig showcat, med et utroligt elskeligt sind og en pragtfuld mor, der gav os nogle smukke killinger: vi har beholdt 4 døtre fra Bine, hvoraf Opal og Pussy er gået i avl.

IC Tilia Nova's Bobbasina
IC Tilia Nova's Bobbasina